Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت: در جلسه ستادفرماندهی اقتصاد مقاومتی همه دستگاه‌ها مکلف شدند تمام اقدامات مرتبط با کسب کار خود را به صورت الکترونیکی در سامانه سام (سامانه اطلاع رسانی مجوز‌های کشور) وارد کنند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی ظهر دوشنبه در حاشیه شصت و نهمین نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گفت: در جلسه امروز دو موضوع بهبود فضای کسب و کار و آخرین وضعیت اشتغال و سیاست‌های اشتغال در دوران تحریم در دستور کار بود که صرفا فقط دستور اول را رسیدگی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مرکز ملی و پویش کسب و کار که در وزارت اقتصاد و دارایی مستقر است گزارش خوبی را از آخرین وضعیت تلاش‌های دولت در سال ۱۳۹۲ در جلسه ارائه کرد، متاسفانه در برخی موارد مقررات زدایی صورت گرفته که این به عنوان یک بیماری در نظام ساختار اداری در جلسه مورد بحث قرار گرفت.

ربیعی ادامه داد: در مجموع سه موضوع نظام مجوزها، مقررات زدایی و بهبود شاخص‌ها، بخصوص شاخص‌های بین المللی که وضعیت ایران را نشان می‌دهد در جلسه مورد بحث قرار گرفت، مجوز‌ها چقدر زمان و هزینه می‌برد، شرایط اولیه هر مجوز چیست، چه مدارکی نیاز دارند و در چند مرحله کار انجام می‌شود برای هر کدام از این موارد تصمیماتی گرفته شد.

وی گفت: در جلسه امروز نخستین تصمیم در مورد سامانه سام بود، سام سامانه‌ای است که در وزارت اقتصاد قرار دارد، چند زیرسامانه دریافت شکایت که در واقع نوعی داوری است، مرکز مشاوره که با سامانه یاور شناخته شده و همچنین اطلاعات مورد نیاز مجوز‌ها و استعلامات در آن پیش بینی شده است.

ربیعی افزود: اولین مصوبه جلسه که تصویب شد تکلیفی بود که به همه دستگاه‌ها انجام شد که تمام اقدامات مرتبط با کسب کار خود را به صورت الکترونیکی در این سامانه پیش بینی کنند.

سخنگوی دولت ادامه داد: به خاطر این که این امر رصد و نظارت شود، مدیران دستگاه‌ها مکلف شدند که در این زمینه به طور فصلی در هیات وزیران گزارشی از عملکرد خود بدهند بنابراین تصمیم بر این شد به صورت فصلی گزارش داده شود.

وی با اشاره به تصمیم دیگر جلسه امروز گفت: تصمیم دیگر در مورد پویش مقررات زدایی بود. به طور مشخص هر وزارتخانه مقرر شد تا یک مدت مشخصی بخشنامه چگونگی مقررات زدایی را دنبال و اعلام کند. همه وزیران و روسای دستگاه‌های اجرایی مکلف اند مقررات زدایی که باید صورت بگیرد به شکل یک بخشنامه با هماهنگی مرکز ملی پایش انجام دهند که تصمیم مهم است. هر وزارتخانه باید موضوع خود را مشخص کند که کدام موضوع را که باید مقررات زدایی شود.

ربیعی افزود: تصمیم دیگر قرار شد که اگر دستگاه‌ها مقررات جدیدی وضع کردند مرکز می‌تواند این را به هیات وزیران اعلام کند و به سرعت لغو شود یعنی دستگاه‌ها مکلف شدند مقررات زایی جدید اگر داشته باشند باید حتما با مرکز هماهنگ کنند در غیر این صورت لغو خواهد شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: در تصمیم دیگر هم معاونت استخدام اداری و هم وزارت اقتصاد قرار شد باهم در زمینه فرآیند‌ها بیشتر کار شود.

وی گفت: اختیارات و اعضای خود مرکز هم مورد بحث قرار گرفت، پیشنهاد اصلاحی به مجلس رفته است که قرار شد دنبال کنیم که مرکز بتواند با قدرت عمل کند و پیشنهاد اصلاحی در مجلس زودتر تصویب شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی ربیعی سخنگوی دولت سامانه سام اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد

از فصل آینده بیننده‌های تلویزیونی و هواداران داخل ورزشگاه مستقیما با صدای داور در جریان علت تغییر تصمیم او قرار می‌گیرند. 

طرفداری | با تلاش هاوارد وب، ایده اعلام علت تغییر تصمیم داوران بازی به صورت رسمی در ورزشگاه اعلام می‌شود. 

به گزارش ESPN؛ در تلاشی برای بهبود ارتباط با هواداران، هاوارد وب، رئیس کمیته داوان لیگ برتر، اعلام کرده است که داوران به زودی می‌توانند پس از مراجعه به مانیتور VAR، دلایل تغییر تصمیمات خود را برای تماشاگران حاضر در ورزشگاه و بینندگان تلویزیونی اعلام کنند. توضیحات فقط در مواقعی ارائه می‌شود که داور به مانیتور کنار زمین مراجعه کند و شامل بررسی‌های VAR که منجر به تغییر تصمیم داور در زمین نمی‌شوند، نخواهد بود. وب امیدوار است این اقدام به هواداران در درک روند VAR کمک کند و شفافیت بیشتری را به همراه داشته باشد. IFAB که قوانین فوتبال را تعیین می‌کند، سال گذشته یک دوره آزمایشی 12 ماهه موفق را در تورنمنت‌های بین‌المللی، از جمله جام جهانی زنان، آغاز کرد و در نوامبر آن را به قوانین فوتبال اضافه کرد تا به تمام لیگ‌ها اجازه دهد از این روش استفاده کنند.

پخش زنده صدای داور پس از بررسی VAR برای حاضرین در ورزشگاه در جام باشگاه های جهان / فیلم

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • تصمیم‌گیری برای مردم؛ فیلم یک جلسه دولتی با حضور وزیر را ببینید
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد